Οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο χέρι σου...

Ταξίδια

Τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων

Τα ταξίδια με αεροπλάνα είναι για άλλους απόλαυση και για άλλους μια μικρή περιπέτεια που θέλουν να την αποφεύγουν.

Ωστόσο, πάντα υπάρχει ενδιαφέρον για τις άγνωστες πληροφορίες και τα μυστικά που μπορεί να κρύβει ένα αεροσκάφος ή μια πτήση. Εξάλλου, οι αεροσυνοδοί έχουν το δικό τους μυστικό κώδικα επικοινωνίας και έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε μικρές λεπτομέρειες από αυτόν.

Όπως για παράδειγμα, για ποιο λόγο οι αεροσυνοδοί έχουν το ένα χέρι πίσω από την πλάτη κάθε φορά που μπαίνεις μέσα σε ένα αεροπλάνο; Αυτά και άλλα τέτοια μυστικά μπορείς να μάθεις μιλώντας με μια αεροσυνοδό ή έναν πιλότο.

Τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων και δεν στο έχει πει κανείς

Μια τέτοια παράξενη πληροφορία αφορά και την τουαλέτα στις πόρτες πολλών αεροπλάνων. Και πιο συγκεκριμένα την πόρτα της τουαλέτας και τι κρύβεται σε αυτήν.

Η εταιρεία AVIAV TM που αναλαμβάνει την ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών και πληρώματος αποκαλύπτει, λοιπόν, τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας και συγκεκριμένα πίσω από την πινακίδα με την ένδειξή της. Εκεί, λοιπόν, σε πολλούς τύπους αεροσκαφών υπάρχει ένας μικρός σύρτης σε περίπτωση που κλειδωθεί κάποιος μέσα είτε κατά λάθος είτε επίτηδες.

Από αυτόν τον σύρτη θα μπορέσει κάποιος να ξεκλειδώσει την πόρτα προς τα έξω. Αυτή είναι μια πληροφορία που σίγουρα δεν σου έχει πει κανείς, Και μεταξύ μας δεν έχει και λόγο να το κάνει.

Αν, λοιπόν, κλειδωθεί κάποιος μέσα ή υπάρξει ανάγκη να ανοίξει η πόρτα της τουαλέτας μπορεί να γίνει από αυτόν τον μικρό σύρτη. Αυτή είναι μια λεπτομέρεια που δείχνει ότι υπάρχει πρόβλεψη για τα πάντα σε ένα αεροπλάνο. Και η παραμικρή λεπτομέρεια για έκτακτα γεγονότα ή καταστάσεις.

Και αυτά τα μυστικά δεν είναι ένα και δύο αλλά στην ουσία οι αεροσυνοδοί θα μπορούσα να γράψουν… βιβλίο!

Ποια είναι η δική σου αντίδραση;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Σχετικά άρθρα
Ταξίδια

Το απόλυτο κόλπο για να αποφεύγετε το κόστος αποσκευών στο αεροδρόμιο

Ταξίδια

Τρεις ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να αγνοείτε

Ταξίδια

Τα ταξίδια ενισχύουν τη δημιουργικότητα και σας κάνουν ευτυχισμένους

FeaturedΤαξίδια

Τα συνθηματικά που λένε οι αεροσυνοδοί αν σε έχουν «βάλει στο μάτι»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *