Οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο χέρι σου...

Ταξίδια

Τι χάνουν πολύ συχνά οι επιβάτες στο αεροπλάνο

Τα χαμένα gadgets είναι ένας δαπανηρός πονοκέφαλος για τους ταξιδιώτες και τις αεροπορικές εταιρείες.

Τα κομψά AirPods τους χάνουν συχνά οι επιβάτες αεροπλάνων.

Τα μικροσκοπικά και ακριβά AirPods εξαφανίζονται ανάμεσα ή κάτω από τα καθίσματα. Φυσικά, η απώλεια ενός ασύρματου ακουστικού δεν είναι το τέλος του κόσμου, αλλά μπορεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία σε ένα μακρινό ταξίδι.

Οι άνθρωποι μοιράζονταν στα social media τις… θλιβερές τους ιστορίες για το πώς έχασαν τα πολύτιμα ακουστικά τους στις πτήσεις.

Καθημερινά στις αεροπορικές εταιρείες, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, οι ιδιοκτήτες των δαπανηρών μικρών συσκευών τα αναζητούσαν απεγνωσμένα.

Ο Harish Malik για παράδειγμα, είχε μια παρόμοια ιστορία με πτήση της American Airlines. Η σύζυγός του έχασε το ένα pod (που ήταν ένα δώρο επετείου) όταν αυτό σφηνώθηκε σε μια τρύπα ανάμεσα στα δύο καθίσματα. Και για να της το επιστρέψουν θα έπρεπε να επιστρατευθεί τεχνικός, για να αποσυνδέσει τα καθίσματα.

Σύμφωνα με την USA Today, οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν στοιχεία για τα χαμένα ακουστικά. Τα AirPods είναι επίσης επιθυμητά αντικείμενα και θα μπορούσαν να αρπαχτούν από οποιονδήποτε τα βρίσκει…

Για τους ταξιδιώτες που χάνουν τα Airpods τους, η εφαρμογή Find My iPhone βοηθάει, ειδικά εάν αντιληφθούν ότι τα AirPods χάθηκαν όταν είναι ακόμα στο αεροπλάνο ή στο αεροδρόμιο.

Ποια είναι η δική σου αντίδραση;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Σχετικά άρθρα
Ταξίδια

Το απόλυτο κόλπο για να αποφεύγετε το κόστος αποσκευών στο αεροδρόμιο

Ταξίδια

Τι κρύβεται στην πόρτα της τουαλέτας των αεροπλάνων

Ταξίδια

Τρεις ταξιδιωτικές συμβουλές που πρέπει να αγνοείτε

Ταξίδια

Τα ταξίδια ενισχύουν τη δημιουργικότητα και σας κάνουν ευτυχισμένους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *