Οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο χέρι σου...

Καθημερινότητα

Γιατί δεν πρέπει να στρώνετε το κρεβάτι σας μόλις ξυπνάτε

Το στρώσιμο του κρεβατιού είναι μια εργασία που δίνει στους ανθρώπους την αίσθηση της ολοκλήρωσης και μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ξεκινήσετε την ημέρα σας.

Ωστόσο, δεν πρέπει να το στρώνετε αμέσως μόλις σηκωθείτε από το κρεβάτι, αλλά, αντιθέτως, να περιμένετε για τουλάχιστον μισή ώρα πριν το κάνετε.

Σύμφωνα με το housedigest.com, μια μελέτη που διεξήχθη από το Εθνικό Ίδρυμα Ύπνου σημείωσε ότι το 71% των ανθρώπων έφτιαχνε καθημερινά τα κρεβάτια τους, κάτι που είναι πραγματικά σημαντικό.

Οι περισσότεροι, μάλιστα, στρώνουν αμέσως μόλις ξυπνήσουν το κρεβάτι τους επειδή γνωρίζουν τα οφέλη για την ψυχική υγεία ενός τακτοποιημένου και συγκροτημένου χώρου με στρωμένο κρεβάτι και κάθε μαξιλάρι στη θέση του.

Ωστόσο, το housedigest.com προτείνει μόλις ξυπνάτε το πρωί να απολαμβάνετε μια πρωινή διάταση και να τραβήξετε το πάπλωμά σας αμέσως μόλις ξυπνήσετε και να περιμένετε τουλάχιστον 30 λεπτά.

Ίσως ξεκινήστε την ημέρα σας πηγαίνοντας στην κουζίνα για να φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ πριν επιστρέψετε στο υπνοδωμάτιό σας για να τακτοποιήσετε ξανά το κρεβάτι σας.

Ο λόγος;

Σύμφωνα με το Homes & Gardens, θα θέλετε να το κάνετε αυτό για να δώσετε στο στρώμα και τα σεντόνια σας μια κυριολεκτική ευκαιρία να αναπνεύσουν και να δροσιστούν από τη θερμότητα του σώματός σας κατά την διάρκεια της νύχτας.

Το housedigest.com, σημειώνει ότι τα ακάρεα σκόνης έλκονται από τον ζεστό χώρο στον οποίο κοιμηθήκατε άνετα όλη τη νύχτα, ενώ σύμφωνα με το Asthma.net, περίπου 1,5 εκατομμύρια ακάρεα σκόνης κατοικούν στα κρεβάτια μας, κάτι που είναι απίστευτο όταν το σκεφτείτε καλά και σίγουρα δεν θέλετε να συμβεί στο δικό σας κρεβάτι.

Έτσι, το να τραβάτε λίγο το πάπλωμα ή την κουβέρτα σας και να μην στρώνετε αμέσως το κρεβάτι σας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να αποφύγετε τα περιττά αλλεργιογόνα.

Τι είναι, άλλωστε, μια αναμονή 30 λεπτών, όταν εκείνη την ώρα μπορείτε να απολαύσετε τον πρωινό καφέ και το μπάνιο σας;

Ποια είναι η δική σου αντίδραση;
+1
0
+1
0
+1
2
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
Σχετικά άρθρα
Καθημερινότητα

Αφήστε το κρύο έξω από το σπίτι (tips)

FeaturedΚαθημερινότητα

Ο μήνας με τα περισσότερα γενέθλια - Η πιο σπάνια και η πιο κοινή ημερομηνία γέννησης

Καθημερινότητα

Ποιες είναι οι πιο βαρετές δουλειές στον πλανήτη

Καθημερινότητα

Google Maps: Πώς μπορείς να βρίσκεις πάντα πού έχεις παρκάρει το αμάξι σου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *