Οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο χέρι σου...

Διατροφή

Γιατί δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια στη μέση για να τα μαγειρέψεις

Μια από τις πιο συχνές συνήθειές μας όταν μαγειρεύουμε μακαρόνια, είναι να τα σπάμε στη μέση πριν τα βάλουμε στην κατσαρόλα.

Και μπορεί αυτό να μοιάζει βολικό, για να μην είναι τα μισά μέσα και τα μισά έξω από το νερό, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι αυτός ο αυθεντικός τρόπος μαγειρέματος.

Γι’ αυτό και οι Ιταλοί κατά κανόνα δεν το κάνουν. Ο λόγος αρχικά που τα μακαρόνια μπαίνουν ολόκληρα μέσα στην κατσαρόλα είναι για τυλίγονται τελείως γύρω από το πιρούνι και με αυτό τον τρόπο να μην πετάγεται η σάλτσα στο τέλος. Αν τα σπάσεις, δεν μπορείς μετά να τα τυλίξεις σωστά γύρω από το πιρούνι σου.

Εκτός από τον πρακτικό λόγο που δεν πρέπει να σπας τα μακαρόνια όταν τα μαγειρεύεις, οι Ιταλοί πιστεύουν ότι κάτι τέτοιο φέρνει και κακοτυχία.

Οπότε, την επόμενη φορά μήπως να το ξανασκεφτείς;

Ποια είναι η δική σου αντίδραση;
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Σχετικά άρθρα
Διατροφή

Πώς να σταματήσετε να τρώτε όταν έχετε άγχος

ΔιατροφήΥγεία

Η φυτοφαγία σώζει τους άνδρες από καρκίνο, όχι όμως τις γυναίκες

Διατροφή

Tα τρόφιμα που δεν πρέπει να βάζετε στο ψυγείο

Διατροφή

Τρόφιμα που ποτέ δεν πρέπει να αγοράζετε κατεψυγμένα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *