Οι πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες στο χέρι σου...

Τεχνολογία

Χύθηκε υγρό στο λάπτοπ; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε

Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να χυθεί υγρό πάνω στο laptop σας; Μην σας πιάσει απελπισία και διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε.

Αν χυθεί κάτι πάνω στο laptop σας, ο χρόνος είναι καταλύτης. Κλείστε το επιτόπου, βγάλτε το από την πρίζα, και αφαιρέστε τη μπαταρία. Μόλις αφαιρέσετε ό,τι μπορείτε, βρείτε την πιο απορροφητική πετσέτα που έχετε και σκουπίστε ό,τι μπορείτε. Μετά ανοίξτε το όσο περισσότερο γίνεται, και γυρίστε το ανάποδα.

Ακόμα κι αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» κινητών, τη σακούλα με το ρύζι. Λόγω της απορροφητικότητας του ρυζιού, θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση οποιουδήποτε υγρού από τις επιφάνειες των κινητών.

Οι απόψεις διίστανται ωστόσο για την επιτυχία αυτής της μεθόδου στα laptops. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αφήσετε το laptop σας να στεγνώσει, για όσο περισσότερες ώρες μπορείτε, ακόμα και με τη βοήθεια ανεμιστήρα.

Εάν το laptop σας καλύπτεται από σχετική εγγύηση, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία. ίσως με αυτόν τον τρόπο καταφέρετε να γλιτώσετε και τις σακούλες με το ρύζι, και το κόστος της επισκευής.

Ποια είναι η δική σου αντίδραση;
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Σχετικά άρθρα
Τεχνολογία

Τι να κάνεις αν το κινητό σου μένει συνέχεια από μπαταρία

Τεχνολογία

Έτσι θα βελτιώσετε την λειτουργία του παλιού σας laptop

Τεχνολογία

Πώς να κάνετε την μπαταρία του κινητού σας να κρατήσει περισσότερο

Τεχνολογία

Δεν χρειάζεται να κλείνετε πάντα τον υπολογιστή σας κι αυτή είναι η εξήγηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *